Wednesday, July 8, 2009

No Words For Hate

Too many times i'm trying to blog something but i don't have any ideas since too many things happening lately. I just keep all things in my mind and trying to keep all those things save for long term memory. Hopes for the better life in the future. Forcing myself not think deeply about the things that happening in my life.

Bad thing that comes without "invitation". Kecuaian seseorang membawa padah dan terpaksa ditanggung bersama walaupun tanpa sezarah kerelaan. Nak mengamuk pun menda dah jadi. Yang penting jadikan teladan kepada sesiapa sahaja yang bergelar pemandu tak kira lah pemandu kenderaan 2 roda or 4 roda or beroda-roda. Semua kena hati-hati ketika memandu baik di jalan raya, jalan laut or udara. Kecuaian inilah yang boleh menyebabkan nyawa orang melayang. Kesian abg long. Kesayangannya kelukaan dan tercalar. Belum sempat sambut 1st birthday dah kena "cium" dengan pak cik mengong. Syukur Alhamdulillah kami tidak tercedera. Hanya tuhan saja yang tahu perasaan kami saat itu. Memang insaf.



My big bro's Civic




Ini yang buat my big brother mengamuk


Tapi sy sangat bersyukur kerana Allah melindungi kami sekeluarga




My mum and sis Syirah in front while baby Amchaa at his feveret place (bahaya btol la bdk2 yg suke lepak kt tgh ni...kalo break emergancy, adohai...terhumban ke depan la mereka2)









2 comments:

i'M yORkE said...

don't drive and get kissed..hahaha

unwanted said...

yo.....
abes la pasni org kurus keding jln kaki...sbb mr. yorke x kasik people out there drive...ayoyo....