Tuesday, February 3, 2009

Jutaan Terima Kasih



So kepada sesiapa yang seterusnya yang akan dapat award ni, silalah

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda - checked

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda -


Interpretation Actually i got this from Wa a.k.a Miss Nad. Her fullname; Nurul Nadwa Ahmad Zaidi. very the exactly right spelling.. huhu... coz i do remember most of my gangstarzs' fullname...aha... She really addict to purple color.. Yes! really k...dont believe me??aha i got the enough evidence to support my claim at all... i did copy this originally from her very cute blog k...do read if you not believe on me...huhu..

psst Wa, Sue copy ni tau... as bukti... hehe.. tp ade sedikit renovation on the design...nope the statement...huhu

"Background aku ni pink ke purple ek?

aku carik purple or ala-ala purple laa susah nau nak dapat..

stereotype betol la.. ingat sume girl suke pink ek?

aku suke purple tau, aku tak bape kenan sangat ngan pink ni.. wahaha...

tetiba aku jadik colour blind..

kejap aku nampak background aku ni cam purple.. kejap cam pink..

kalo pink harus aku tuka...

help~!"

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya -

10 jerk?? tak boleh lebih ckit ke??huhu..demand laks...okes... Sy yang menurut perintah

  1. suke berangan
  2. suke cari pasal x kesah la pasal ape pon... suke nk carik
  3. suke buat hal
  4. suke tito lame2
  5. suke buat keje esp keje skolah yg owez given by my beloved lecturers
  6. love surf tenet
  7. love good foods esp yg berasaskan chocolate but not choki-choki ok!
  8. love photo editing using software coz xde bakat semulajadi nk lukis2 nie
  9. love numbers a lot eg math games--> Sudoku of course!!!
  10. and of course, i love to be loved

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda.

10?? so large sample i tot..hihi...

  1. xtau la nk kasi sape coz cam da ramai jerk yg dh dpt award ni
  2. .
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. sape2 je la blh terime award ni kalo die rase die nye blog cute bangat...huhu...feel free to have this special award K!!!
loves,
unwanted

pen-off

2 comments:

i'M yORkE said...

wlpn aku rase blog ak simple lagi cute, aku xkan amik award tu..sbb?..terlalu kiut untuk diaward2kan..harhar~

*siapa lagi yg nk puji blog kite kalo bkan kita sndri..sayang filem kite..oyeah~

unwanted said...

ceit...

aah agak bersetuju dgn statement En i'M yORkE itu...high reliability also the validity...huhu

"*siapa lagi yg nk puji blog kite kalo bkan kita sndri..sayang filem kite..oyeah~"

psst ape kaitan antara blog ngan filem kite nie???ayoyo...tdk berkadar langsung nie..huhu